Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rajzprogramok képes leírás - Rajz.tlap.hu
részletek »

Rajzprogramok - Rajz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rajz.tlap.hu » Rajzprogramok
Keresés
Találatok száma - 5 db
AvancePaint Free v2.1

AvancePaint Free v2.1

Kis mérete és az egyszerű kezelés ellenére számtalan rajzeszközt tartalmaz az ingyenes szoftverben. Maszk, undo, lapolvasók támogatása, képek átméretezése, retusálása, valamint számtalan effektus is elérhető a programban: 20 effektus, 40 textúra került beépítésre. Támogatott képformátumok: JPG, JPEG, GIF, BMP, WMF, EMF, DIB, ICO.

Ingyenes Rajzprogram

Ingyenes Rajzprogram

Ingyenesen letölthető professzionális rajzprogram, amely Windows, Linux és Mac OS X-en is fut. A program lehetőségei: rétegkezelés, lapolvasó támogat, filterezések, különféle beépülő modulokkal való bővíthetőség.

Nagy rajzolás a Kegyeleti Múzeumnál

Nagy rajzolás a Kegyeleti Múzeumnál

Rajzolni, festeni szerető érdeklődőket vár szombaton a Fiumei úti Sírkert területén található Kegyeleti Múzeum a múzeumok őszi fesztiválja programjaihoz kapcsolódó Nagy Rajzolásra. Jó idő esetén a jelentkezők a Kegyeleti Múzeum előtti téren próbálhatják ki tehetségüket, rossz idő esetén pedig a múzeum előterében lesz lehetőség az alkotások elkészítésére délelőtt 10 és délután 15 óra között. A Nagy Rajzoláson amatőr és profi rajzolók egyaránt részt vehetnek, a kevéssé képzett alkotókat az idei csend napja keretében megrendezett Requiem az életért grafikai pályázat díjazott grafikusai segítik tanácsaikkal.

PhotoFiltre

PhotoFiltre

Nem írok részletesen róla, a jobb oldali ikonok könnyen értelmezhetőek, a menükön is egy kis nézelődés után kiigazodik az ember. Ha valamit elrontunk, vissza lehet vonni, a kijelölést a (select) kijelölés menü első menüpontjával le lehet venni, ha már nem kell.

PhotoFiltre Free v6.30

PhotoFiltre Free v6.30

A kiváló rajzprogramban tucatnyi szűrőt, számtalan effektust és egyéb képmanipulációs eszközt találunk. A személyes használatra ingyenesen telepíthető PhotoFiltre lehetőségeit pluginnek segítségével bővíthetjük, támogatja a legfontosabb képformátumokat. Eszköztárában minden fontosabb rajzeszköz megtaláló, a szoftver mérete csekély. Magyar kiegészítés telepítése: a nyelvi csomagban találhatóTranslationHU.plg programot másoljuk át a PhotoFiltre könyvtáraba, és töröljük le az TranslationEN.plg.

Tuti menü